Dag 5: Laserbehandeling achter de rug

Geplaatst op 18 januari 2017, 16:24 uur

Allereerst wil ik iedereen die mij volgt, appt, reageert, liked enzo onwijs bedanken voor het meeleven, echt super leuk! Dank jullie wel!

Gisteravond ging ik al om 20.30 slapen en was vanochtend om 8.30 nog steeds niet uit bed te slaan. Wat een eigen kussen al niet kan doen. En natuurlijk de canule er weer in dat scheelt ook haha..

Sinds gister heb ik een mocro als kamergenoot. Die man kent geen Duits, Engels alleen Arabisch. Hij was gister geopereerd en had wat extra aandacht nodig van de verpleging. De zusters lieten elke keer het licht aan. Dus ik moest telkens uit bed om het licht uit te doen.
Op een gegeven moment had ik bijna ruzie met de zuster omdat ik steeds het licht uit deed. Maar later deed ze zelf de lamp uit.

Voor de rest prima geslapen ik had in de koffer een waterflesje met bacardi en m’n open fles cola van thuis meegenomen dus ik had zeg maar m’n eigen narcosemiddel voor de nacht 😛

Vandaag was de laserbehandeling, het is allemaal goed gegaan geloof ik. Het moet nu natuurlijk herstellen. Ik voelde me een beetje broerd na de operatie, waarschijnlijk door het bloed dat in maag gekomen. Maar nu is dat weer over. En voel een branderig gevoel in mijn keel. Nja beter in mijn keel dan bij het plassen ?

Inmiddels zijn mijn ouders ook gearriveerd. Die zouden sowieso de 18e komen. Mja volgens mij mag ik vrijdag naar huis dus het is een beetje een nutteloze reis maar goed. Gelijk weer dit mag je niet en dat niet. Als ik alleen zou zijn zat ik allang weer in het restaurant beneden. Nu gaan ze ijs voor me halen, dat is één van de weinige dingen die ik opheden mag. En ik kan je vertellen dat ze beneden hele grote ijsjes serveren dus dat komt vast goed 😉

Volg Erwin op Instagram