Dag 3: Mijlpijl bereikt canule is eruit

Geplaatst op 16 januari 2017, 17:36 uur

Vandaag is het blue monday en even leek het erop dat het voor mij ook zo was. Om 8 uur kwamen er een groepje artsen langs maar Dr. Meyer was er niet bij. Ja we gaan zo kijken of je canule eruit kan. Tsja kijken hebben we niks aan dacht ik.

Eenmaal gekeken zei de arts ja we gaan ‘m eruit halen. Nou top! Dus ik hem nogmaals duidelijk gemaakt dat het overdags wel gaat maar ’s nachts nog lastig is. Maar daar hebben ze hier allemaal weinig boodschap aan. Nu hebben ze een apparaat geregeld om te checken of er voldoende zuurstof in mijn bloed is vannacht. Ja daar heb je dus weinig aan als je luchtweg dicht klapt vanwege slaapapnea. Maar goed.

Nadat de canule euit was ging ik naar Mvr Hoffmann. Oh je bent alweer afgevallen! Nu moet je beginnen met eten! Nja in een maand tijd 1 kg dat zie je niet zomaar lijkt mij. Maar wel grappig dat veel mensen in mijn omgeving nu zich zorgen maken dat ik niet te mager wordt. Nee ik train voor een wasbordje. Straks dus spiermassa opbouwen.

Dus ik klagen dat ze zaterdag niet eens wisten dat ik kwam. Nee we hadden zondag ook op je gerekend. Nou ja in de e-mails stond toch duidelijk 14 januari dus dat is een leugentje om best wil. Verder maakte ze me duidelijk dat het sluiten van de canule en het slapen meerderdeels tussen de oren zit een kwestie van trainen is. Een stuk lopen, hardlopen ect. Prima doen we dat. Was ik al mee bezig. En binnenkort komt daar zwemmen dus bij xD

De zuster liep de hele middag te mokken tegen mij dat ze de papieren uit het patiëntendossier kwijt was. Ja meid ik heb ze ook niet dus kan er niks aan doen en het kan me ook niks schelen, niet mijn probleem.. dacht ik.

De koffer komt als het goed is morgen. Via het trackingsysteem dacht ik dat het vandaag zou zijn maar kreeg een bericht van EasyJet dat de koffer net was opgepikt door de koerier.. Grr heb ik voor niets zoveel kleding meegenomen in de koffer haha. Ik loop al 3 dagen in hetzelfde, de mensen hier zullen ook wel denken. Oh ja en m’n laptop zit erin. Vandaag is de T-Mobile Unlimited gelanceerd. En wat denk je? Ik kan mijn abonnement weer niet upgraden, pas in mei of november. Lekker bezig zo behoudt je wel tevreden klanten ja.. willen ze nou geld verdienen of niet..

Woensdag gaat Dr. Meyer samen met een andere KNO arts het gaatje dicht maken met hechtingen en dan kan ik eind van de week naar huis verwacht ik zelf.

Op 19 februari word ik weer geacht te komen voor een consult met de Griekse kaakchirurg, Prof. Waner en het hele team. Dr van Es heeft top werk geleverd benadrukte Mvr Hoffmann nog eens. Dan gaan ze kijken om mijn onderlip beter dicht te krijgen dat ik niet meer zo kwijl en natuurlijk de facelift. En dan denk ik dat het wel klaar is.. na 30 jaar..

Volg Erwin op Instagram