CO2 laserbehanding werpt vruchten af?

Geplaatst op 03 juni 2011, 11:50 uur

Gister hadden we een feestje in de familie want mijn oma werd 90. En op feestjes moet ik me extra wapenen met mijn iPad om mezelf verstaanbaar te maken. Ook omdat er lawaai  aanwezig is en sommige familieleden ik niet dagelijks zie.

Gezien mijn stem ook terug van weggeweest is voor een weekje was het volgens mij  extra moeilijk om me verstaanbaar te maken omdat de stem nog niet helemaal terug was. Dat begint nu te komen. Maar tot mijn verbazing  hoefde ik bijzonder weinig herhalen en begrepen mensen goed wat ik allemaal zei. En gaven ook aan dat ze mij beter konden verstaan.

Kortom de vraag is of de laatste CO2 laserbehandeling nu duidelijke vruchten afwerpt? Ik hoop het wel, want het zou echt vet zijn als ik voor iedereen duidelijk te verstaan ben en dat ik niet steeds meer dingen hoef te herhalen! Binnenkort zal ik als me stem optimaal is hier en haar het eens testen, door bijv klantenservice van een bedrijf te bellen =P

Volg Erwin op Instagram