Citytrip al uitgestippeld

Geplaatst op 14 maart 2011, 14:06 uur

Dat de laserbehandeling in Berlijn niet zo indruk op me maakt laat de onderstaande routeplanning wel zien. Tussen het consult en de laserbehandeling zitten twee volle dagen en dan gaan we natuurlijk niet op ons hotelkamertje zitten. Maar we gaan meestal de buurt verkennen en de stad door met de S- en U-Bahns.

Dit keer heb ik er nog meer zin in dat ik al een plattegrondje heb gemaakt wat we maandag of dinsdag gaan doen. Het is namelijk zo dat we in 2006 of 2007.. wanneer was het.. toen de eerste keer was al een citytour hebben gedaan met een bus, maar toen waren niet overal uitgestapt omdat het anders veel tijd kostte om alles te zien, want toen waren we maar een paar dagen.

Nu een paar jaar later kennen we Berlijn goed genoeg om zelf op met metro te stappen en zelf dingen te ondernemen. En we zijn nu een beetje gelokaliseerd kwa hotel en ziekenhuis want dat is tussen toen en nu veranderd.

Kortom al met al een hele tijd geleden dat we midden in Berlijn zijn geweest en nu heb ik weer eens zin om langs die bezienswaardigheden te gaan. Dus heb ik even een eigen route gemaakt. Voor ons hotel is het U6 station Platz der Luftbrucke en dan kun je heel makkelijk naar Under den Linden. We gaan dan naar Brandenburger Tor en zo de dag verloopt richting Alexander Platz en ondertussen rond kijken enzo.

Leuk vermaak toch?!¬†Uiteraard zal ik foto’s maken die komen dan op de site 🙂

Volg Erwin op Instagram