Bezoek uit Holland

Geplaatst op 02 december 2007, 23:38 uur

Vanavond kregen we bezoek uit Holland !
Sander de vriend van me nicht die steward is bij een bekende luchtvaartmaatschappij kwam even langs had vandaag per toeval een vlucht naar Berlijn en reden genoeg om even langs te gaan bij ons in het hotel.

Het was erg leuk en even later kwamen de andere mensen die ook voor consult waren bij Dr. Waner ook in het hotel erbij. Helaas was het voor niet iedereen een makkelijke keuze om een operatie te ondergaan bij Dr. Waner. We hebben we er bijna de hele avond over gebabbeld wat Dr. Waner vandaag tegen ieder had gezegd.

Ondanks we morgen een loze dag hebben moeten we wel even bloed laten prikken en nog wat vragenlijsten in vullen voor de narcose en daarna gaan we de stad in, naar de grootste Media Markt van heel de wereld ! En een kerstmarkt bezoeken want zoals je in het foto album kunt zien is het hier al volop kerst terwijl in Nederland pakjesavond nog moet aanbreken.

Ook probeer ik prachtige foto’s te schieten voor mijn jaarlijkse digitale kerstkaart die ik tussen kerst en oud en nieuw verstuur naar alle kennissen, vrienden klasgenoten die ik maar ken.

Volg Erwin op Instagram