Bevestigd: 26 mei opname kaakoperatie

Geplaatst op 15 april 2010, 20:13 uur

Na enkele keren uitgesteld te zijn is het nu echt bevestigd!
Schrijf het in jullie agenda’s, kalenders of ergens waar je het niet meer kan vergeten zodat je er niet steeds om hoeft te vragen,… !! Op 26 mei zal ik opgenomen worden in het UMC en 27 mei zal de kaakoperatie plaats gaan vinden en daarna zal ik vermoedelijk een week moeten blijven. De kaak zal dan gesplitst of door de midden gehaald worden en naar achter geschoven worden.

Hoelang het herstel in beslag gaat nemen is nog niet bekend maar waarschijnlijk zal ik 6 weken mijn kaken niet meer van elkaar mogen halen dus heb je eindelijk rust van mij en is mijn dieet begonnen =P

Voor alle duidelijkheid,.. ik zie de operatie positief tegemoet en zie er helemaal niet tegen op. Ik maak er zoals altijd in het ziekenhuis weer het beste er van. In september heb ik dat al eerder mogen meemaken met allemaal top mensen en uiteraard de infotainment waarmee ik onbeperkt kan internetten maakt ’t al leuk. Alleen moet ik nog even kamer 9 reserveren voor het mooie uitzicht XD

Hopelijk gaat ¬†het herstel voorspoedig, want op 11 juni begint het WK voetbal waar ik met mijn sites waaronder www.oranjebytes.nl dat dit jaar een 5 jarige jubileum viert weer op volle toeren moet draaien. Maar een goede voorbereiding is het halve werk 😉

Volg Erwin op Instagram