Berlijn dag 1

Geplaatst op 20 maart 2011, 19:53 uur

We zijn goed aangekomen in Berlijn, vanochtend werden we door mijn broer en zijn vrouw naar Amserfoort gebracht, want we moesten met de trein omdat de vliegtuigen helaas niet op goede tijden vlogen.

Dus al met al waren we 15:27 uur aangekomen op Berlin HBF, het prachtige station van Berlijn. Na een taxi genomen te hebben naar het hotel hebben we daar even ingecheckt en ale spullen op de kamers gezet. Ja kamers, want ik had via Booker.com geboekt omdat mail vorige keer niet goed uitpakte, was het nu weer niet goed. Nu slapen mijn ouders en ik appart van de kamer.. maar voor mij maakt dat niet uit.. vorige keer lag ik ook de hele nacht wakker van dat gesnurk..

Vanmiddag direct doorgegaan naar het ziekenhuis en bleek dus dat ik stiekem eigenlijk wel dat vliegtuig van 16:30 u. had kunnen nemen want het liep namelijk uit tot 19:00 uur voordat Dr. Waner ons te woord kon staan. Ik had op mijn iPad wat vragen getypt voor Dr. Waner zoals de lip die hij omhoog ‘moest / wilde’ halen en dat is possible.. had niet anders verwacht. Ook gaat hij naar mijn stem kijken want ik en mijn omgeving merkte dat dat ietsjes achteruit is gegaan en daar gaat ie ook naar kijken. En zoals eerder in het behandelplan zal Dr. Waner in mijn keel laseren met de CO2 laser die echt het beste is op dit vlak en geen andere zei een andere dokter die bij het team hoort.

Morgen gaan we nog wat dingen regelen in het ziekenhuis en daarna gaan we stad in de route lopen van Brandenburger Tor tot Alexander Platz om wat dingen te bezichtigen van dichtbij dat alweer een aantal jaar geleden is.

Dinsdag wordt de laserbehandeling uitgevoerd.

Volg Erwin op Instagram