Berichtje uit Berlijn

Geplaatst op 19 mei 2008, 09:01 uur

Zoals jullie inmiddels wel weten zijn we naar Berlijn voor een tongzenuwfunctie onderzoek die gedaan moet worden om verdere stappen te plannen. Dit duurt ongeveer 3 dagen, vandaag om even te melden, morgen het onderzoek en woensdag weet ik niet.

Gister zijn we nadat we gebracht zijn door m’n broer Gerco en zijn vriendin Marlinde omstreeks 11 uur vertrokken uit Amsterdam CS. Via Hilversum, Amersfoort, Hengelo gingen we Duitsland in en kwamen 17:15 aan in Berlijn HBF. Het grootste station in Berlijn.

Na even wat gedronken te hebben gingen we opzoek naar de andere trein die naar het hotel ging. Om 17:00 uur kwamen we aan bij het andere hotel dan de vorige keer die onze buurvrouw Monique heeft geregeld.. nogmaals dank.., want het Best Western Hotel was vol, maar ik kan jullie melden het is hier ook zeker niet verkeerd !

Gisteravond hebben we bij de chinees gegeten hier drie deuren verder op en sinds vanochtend heb ik de code gekregen van het draadloos internetnetwerk waar ik dus onbeperkt gratis op kan internetten !
Vergelijken met het andere hotel is het voor mij doen een hele verbeterpunt.
Daar betaalde je voor 3 uur,.. 10 euro.

Dr. Kandilakis had al een e-mailtje gestuurd of alles oke was en of we nog kwamen en aangezien ik nu internet heb heb ik eventjes een reply gegeven dat we in Berlijn zijn.

Zometeen omstreeks 11 uur moeten we ons melden in het ziekenhuis.
We nemen zometeen de taxi om de buurt eventjes te verkennen, het schijnt hier met de auto 6 minuten vandaan te zitten. Dus misschien dat we het terug of morgen lopend af kunnen.

Ik hoop jullie zo weer op de hoogte te hebben gehouden.
En mocht ik meer te vertellen hebben dan blog ik weer !

Groeten uit Berlijn

Volg Erwin op Instagram