Begin september volgende CO2 laserbehandeling

Geplaatst op 05 juli 2011, 13:37 uur

De volgende laserbehandeling zal begin september gaan plaats vinden in Berlijn, eerst was bekend dat ongeveer 14 augustus Dr. Waner weer in Berlijn kwam, maar de Duitse assistentes zullen de volgende CO2 laserbehandelingen nog zelf gaan uitvoeren en de artsen waren in augustus omstebeurt op vakantie.

Nu worden we  6 september in het ziekenhuis verwacht en op 7 september zal de operatie weer plaats vinden. En als alles goed gaat kan ik dan op 9 september het ziekenhuis weer verlaten.

Ik zie er weer ongelofelijk naar uit, zeker nu mijn stem sterk verbeterd is en iedereen mij erg goed kan verstaan als ze weten waar het over gaat. Misschien dat de volgende laserbehandeling nog weer een zetje kan geven zodat ik nog beter te verstaan ben, daar hoop ik eigenlijk op.

Volg Erwin op Instagram