Het aftellen is begonnen!

Geplaatst op 28 juli 2016, 09:34 uur

Het aftellen is nu eindelijk begonnen! Vandaag exact 6 weken geleden vond mijn tweede kaakoperatie plaats. Sindsdien loop ik met blokkies in m’n mond om de kaken acht weken op elkaar te houden.

Er was wat onduidelijkheid over de datum waarop de blokjes eruit mogen. Voor de operatie zei Dr. van Es steeds 6 weken, maar na de kaakoperatie was geweest werden het er al 8. Dat zou dus 11 augustus zijn, maar omdat hij op vakantie was werd het 15 augustus. Nou oke dat is te doen. Maar nu bleek dat er vanwege een “zomerdip” geen operatiekamer beschikbaar was dus stelde Van Es voor om alle schroeven en platen 4 dagen later eruit te halen onder narcose. Dat wilde ik me niet laten gebeuren. Nu hebben we een deal gesloten dat Dr. Rosenberg die ook bij de operatie aanwezig was de blokjes op 11 augustus eruit haalt en dat ik dan de 19e terug kom om alsnog onder narcose voor de laatste schroeven en platen eruit te laten halen.

Het zal een hele opluchting zijn als de 8 weken erop zitten en het blokje eruit kan. Dan kan ik eindelijk weer eens normaal eten en drinken en zal het geknoei ook minder zijn. En oh ja ik kan weer praten, dat heb ik niet echt gemist maar toch ook handig dan dingen typen op m’n iPhone, alhoewel mijn eigen gemaakte app niet overbodig was.

Volg Erwin op Instagram