Aangekomen in Berlijn

Geplaatst op 26 september 2010, 18:34 uur

We vanmiddag om 13:30 op schiphol aangekomen waar om 15:00 uur ons vliegtuig vertrok. In ons vliegtuig zaten een aantal pipo’s die in de media werkte als Talpa en BNN hoorde ik steeds achter me. Een meneer herkende ik ook ergens van maar wist niet waarvan, maar je moet niet denken dat ie gedag terug zei.. die arrogante kwallebak.

We stegen om 15:30 uur op vanaf de Polderbaan (lang taxiën) en kwamen om half 5 aan in Berlijn, we hadden exact er een uur over gevlogen. Daarna hebben we direct de taxi gepakt die ons naar het hotel gebracht heeft. Dus al met al was het ongeveer anderhalf uur reistijd.. vergeleken met de trein en auto (6 a 7 uur) onderweg is dit mij in ieder heel erg geval goed bevallen!

Mijn vader vond ’t iets minder leuk want bij de douane ging de pieper af en werd hij gevoileerd en in z’n zak gegrepen door die gast van de beveiliging hihihi… uiteindelijk was ’t z’n kunstheup wat hij al dacht en zei tegen die beveiliger, maar die wilde hem niet direct geloven. En vervolgens had hij tijdens de vlucht had ie last van z’n oren .

Het hotel had de reservering niet goed vast gelegd, dus die vent van de receptie moest even zweten want ik had het e-mailcontact bij me als bewijs. Maar uiteindelijk is het goed gekomen.

Net hebben we heerlijk een biertje gedronken bij een man waarvan zijn zaakje niet helemaal loopt want 2 jaar geleden had hij geen enkele klant en nu nog steeds niet. Daarna zijn we er naast gaan eten wat heel erg goed en gezellig was! We wisten al dat Duitsers wel houden van een biertje maar een paar gasten liepen al te wankelen en dat om 19:00 uur 😛 Maar met mijn telefoon had ik wel leuk contact gelegd met die meneer ondanks dat ie zat op had en gevraagd waar er een winkelcentrum hier in de buurt zat en dat gaan we dus morgen ofzo opzoeken als het droog is want het regent hier continu 🙁

Kortom ik vind het nu al leuk in Berlijn! Morgen gaan we ook naar het consult bij Dr. Waner we moeten daar om half 1 ’s middags melden.

Tjuus!

Volg Erwin op Instagram