Aangekomen in Berlijn

Geplaatst op 15 oktober 2007, 17:32 uur

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de medeleving van jullie allemaal.
Zowel de kaarten, berichten in het gastenboek en de krabbels op Hyves stromen binnen.

We zijn zondagmiddag iets over 15:00 vertrokken vanuit Nederland, wederom heb ik gereden tot aan de grens en al daar hadden we even getankt en een bakkie koffie gedronken. Ook zagen we een tal van luchtballonnen.

M’n vader zette vervolgens de reis door naar Barsinghausen een plaatsje vlakvoor Hannover.
Waar we de vorige keer ook overnachten en alleen aanwezig waren in het hotel vandaar ‘Home Alone’. We kwamen iets over 19:00 uur aan en we werden ontvangen met een drankje en eten. Dit keer waren er wel een aantal andere gasten.

Vandaag zijn we om half acht opgestaan en geontbijt, om half negen reden we weg vanuit Barsinghausen. Het was gelukkig rustig op de Duitse snelweg naar Berlijn aan de andere kant stonden wel files van een aantal km lang maar bij ons reed het lekker door, we waren exact om 12 uur bij het Benjamin Frankin ziekenhuis aangekomen waar ook Isabel en haar ouders al waren.

Vanmiddag hebben we in het ziekenhuis foto’s gemaakt, bloed afgenomen en gesprekken met een arts. Dr. Waner was vandaag aan het opereren we hebben hem eventjes kunnen zien maar niet gesproken en ook geen foto samen met hem.

De operatie zal woensdag plaats vinden en er zal deze eerste keer alleen nog maar gelaserd worden. Dus van de tong los halen komt waarschijnelijk nog niets van. Ook moeten ze eerst rustig gaan bekijken wat ze er exact aan kunnen gaan doen.

De volgende operatie zal in de eerste week van december plaats vinden dus ook net als mijn verjaardag, moet ik sinterklaas in Berlijn gaan vieren.

Tot zover het verslag van de eerste dag.
Morgen gaan we misschien de stad even in of iets anders doen.. maar woensdag gaat het dan echt plaats vinden.

Volg Erwin op Instagram