Aangekomen in Berlijn

Geplaatst op 26 mei 2011, 19:48 uur

Zoals je misschien wel weet zijn we vandaag weer naar Berlijn gegaan voor een nieuwe CO2 laserbehandeling. Vanochtend gingen we om 9 uur de lucht in en om 10 uur waren we al geland in Berlijn, de vlucht was erg relaxt en dus ook heel snel verlopen. Vanwege de wind (denk ik) hebben we 20 minuten in tijd gewonnen.

Maar die tijd waren we al snel weer verloren omdat de taxi van het vliegveld Schonefield naar ons Hotel in Schoneberg erg in de file kwam te staan. Maar niks geen tijd verloren we karen om 11 uur / half 12 in ons hotel.

Uitzicht hotel
[singlepic id=1 w=320 h=240 float=] [singlepic id=3 w=320 h=240 float=] [singlepic id=2 w=320 h=240 float=]

Na onze koffers in de kamer gebracht te hebben waren de nieuwe omgeving aan het verkennen en het is hier erg goed in deze straat, levendiger dan waar we eerst zaten nabij het Tempelhof waar nu het hotel vol zat met schoolkinderen. We weten het nog niet zeker, maar waarschijnlijk zullen we volgende keer hier weer naar toe gaan. De sfeer op straat is dus wat levendiger, veel winkeltjes en een mooie ruime hotelkamer.

Ook heb ik een slimme zet gedaan, al zelf ik het zelf, aangezien in het ziekenhuis geen internet is heb ik vandaag in de Vodafone winkel een ‘WebSession’ gekocht, dit houdt in dat je voor 24 uur, per week of per maand een bedrag neertelt voor onbeperkt te kunnen internetten* ster-re-tje.. want je mag dan¬† 1 GB per dag/week verbruiken. Nu zou ik geen¬† 1 GB per dag of die paar dagen die ik hier ben er doorheen jagen maar het scheelt heel veel geld, want vorige keer kostte het 2 euro per MB (zeg maar gerust 2 euro per seconde). Het was weer even een investering, maar waarschijnlijk kunnen we 14 augustus en november of december weer komen en dan heb je er ook profijt van, alleen moet je dan een nieuw tegoed afsluiten.

Morgen zal de operatie dus plaats vinden om 11 uur door Prof. Jovanofic de Duitse assistent van Dr. Waner die er overigens in augustus weer bij zal zijn. Er is al laten weten dat hij zoveel als mogelijk weg zal laseren als dat hij tijdens de operatie zal tegen komen, dus dat beloofd heel wat.

Tot zover mijn blog!

Volg Erwin op Instagram