30e Bday Bash – #Vlog 02

Geplaatst op 22 oktober 2017, 10:19 uur

Voor wie het ontgaan is ben ik op 20 oktober dertig geworden. En in deze blog/vlog neem ik je mee hoe mijn dag was. Namelijk de vetste verjaardag van m’n leven tot toe.

Toen ik 20 werd lag ik in het ziekenhuis in Berlijn en mocht die dag naar huis. We waren toen met de auto dus ik zat gezellig op mijn verjaardag zes a zeven uur in de auto.. Niet zo fraai dus.

Nu tien jaar later begon mijn verjaardag om 0.00 uur met een set van mijn favoriet Armin van Buuren in de AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event. Hij draaide een gruwelijk dikke set, twee uur lang. Daarna ging ik wel naar huis want de dag duurde nog lang.

Ik lag om 3 uur in bed en was half 7 alweer op. Ik ben (helaas) geen uitslaper. Vervolgens mijn favorieten ontbijt croissantjes gebakken en gegeten. Daarna naar mijn ouders thuis waar ‘s avonds het feest was in de schuur. Ik had veel familieleden, vrienden en kennissen uitgenodigd. Daar de versiering gedaan en dingen klaargezet. Veel hadden mijn ouders en broer al gedaan.

‘s Middags had ik nog wat dingetjes gemonteerd voor op de beamer. Ik toonde daar fotos vanaf baby tot aan de verjaardag zelf. Plus nog wat fragmenten uit mijn eerste vlog. Ik vond dat zelf wel leuk, misschien komt het soms wat narcistisch over, maar zo kon iedereen duidelijk zien hoeveel ik veranderd ben in 30 jaar tijd. In de zin van al die operaties enzo.

Om 20.00 uur begon het feest, het was een gezellige sfeer. Ik wilde zo graag draaien op mijn eigen feest. Dus in aanloop naar mijn verjaardag heb ik een leuke tracklist opgesteld met trance nummers die ik wel erg vet vond. Na een aantal keer thuis geoefend te hebben en te horen of het vet genoeg was het dan zover. Mijn verjaardag begon met Armin en ik sloot zelf mijn verjaardag om 23.00 uur af met een één uur durende set. Het ging echt enorm goed en iedereen ging los, dat gaf wel een kick! Dat vond ik het aller vetste van de hele dag haha.

En natuurlijk was het daarna niet gelijk afgelopen.. ik ging pas rond een uurtje of 2 naar bed. Kan me eigenlijk niet eens meer herinneren hoe laat het was geworden haha.

Het was een onvergetelijke verjaardag waar ik nog lang van kan nagenieten! Bedankt iedereen die er aan bijgedragen heeft!

Volg Erwin op Instagram