26 oktober naar Berlijn

Geplaatst op 02 oktober 2008, 20:20 uur

Eindelijk is het weer zover, 26 oktober gaan we weer naar Berlijn, niet voor een operatie, maar een consult. Het duurde allemaal even, maar nu lijkt de aap uit de mouw te zijn waarom het zo lang moest duren. Dr. Waner is verhuisd naar een ander ziekenhuis in Berlijn.

Niet dat we dit niet wisten, want dankzij Candy van de Stichting Hemanigoom blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Dr. Waner. Maar er schijnen wat dingen voorgevallen te zijn in het Bejamin Franklin Campus waar de Amerikaanse arts eerst opereerde wat precies is niet duidelijk maar het is wel frapant dat iedereen z’n kaken stijf op elkaar houdt en de emails niet meer beantwoord.
Het lijkt erop dat Dr. Waner net zoals in New York zijn eigen kliniek / afdeling is begonnen in het St. Josef ziekenhuis in Berlijn. Hopelijk gaan we er niet op achter uit.

Inmiddels hebben we contact gehad met het nieuwe ziekenhuis en het duurde even voordat de doorslaggevende mail er door kwam want ze moesten eerst de documenten opvragen vanuit het ander ziekenhuis. En de arts die het nu allemaal coordineert moet alle patienten vanuit het Bejamin Franklin nog in levende lijven ontmoeten dus hij weet niet met wie hij te maken heeft.

Dus al met al hebben we de ervaring met het pension en de buurt die we in mei hebben opgedaan helemaal voor niets gedaan. Want het St. Jozef ziekenhuis zit in een andere regio, voor de mensen die enigsinds bekend zijn in Berlijn, het zit bij het vliegveld Tempelhof.

Helaas is er nog geen Google Streetview beschikbaar in Berlijn anders konden we vanachter de computer alvast de buurt een beetje verkennen.

Ondanks we dichtbij het vliegveld zitten (Tempelhof wordt niet eens gebruikt voor passegiersvluchten volgens mij.) gaan we weer met de NS Hispeed want dat is vorige keer zo goed bevallen.

Vrijdag 3 oktober opname Je Zal Het Maar Hebben

Eind augustus ben ik gevraagd voor het BNN tv programma Je Zal Het Maar Hebben, dat is een luchtig medisch programma op de jongerenzender BNN. Op 3 oktober vind de opnames plaats in Amsterdam bij mijn stagebedrijf Semilo en deels elders in de stad.

De uitzending waarin ik voorkom zal in maart uitgezonden worden exacte tijding zal ik uiteraard tegen die tijd kenbaar maken.

Volg Erwin op Instagram