24 maart volgende behandeling Berlijn

Geplaatst op 21 februari 2013, 22:00 uur

Op 23 maart zal ik weer naar Berlijn afreizen voor een volgende behandeling door Dr. Waner die weer vanuit New York over komt om zijn Europese patienten met vasculaire malformaties te behandelen.

Zondag 24 maart zal Dr. Waner en zijn team in een consult gaan bepalen wat hij wil gaan doen als volgende stap. Ook zal op zondag de medische checkup gedaan worden, want de operatie staat de volgende dag (maandag) al gepland.

Verder is het ook mij nog onbekend wat exact de plannen van de artsen zijn, dus er is nog niet bekend wat er bij de volgende behandeling gedaan zal worden.

Update 26 februari:
In het behandelplan staat dat er een laserbehandeling is gepland om de ruimte in m’n keel te vergroten zodat in de zomer de canule eruit kan. Daarom verzoeken ze me dringend om te gaan oefenen met het afsluiten van de canule zodat ik dan zonder kan. Nu gaat dat wel als ik veel moet praten, maar wanneer ik dat niet hoef vind ik het eigenlijk net zo makkelijk om door de canule te ademen omdat ik dan meer en makkelijker lucht haal dan door m’n neus.
Maar het blijkt dat je ook door je mond moet ademen begreep ik laatst, dit klinkt heel gek, maar ik ben het totaal niet meer gewent, ik deed het vroeger altijd door m’n neus, dus wilde dat nu weer volhouden omdat ik anders snel een droge mond krijg. Maar goed dat heeft iedereen. Dus dat zijn even dingetjes die ik opnieuw moet aanleren.

Volg Erwin op Instagram