22 juni nieuwe laserbehandeling in Berlijn

Geplaatst op 17 mei 2012, 14:02 uur

Op 7 mei zijn wij naar Berlijn geweest voor een consult met Dr. Waner en Prof. Jovanovic, toen zijn er wat plannetjes gemaakt wat de volgende behandelingen gaat gebeuren. Vandaag is er een bevestiging uit Berlijn gekomen dat er op 22 juni de volgende laserbehandeling zal plaats vinden. We moeten ons 21 juni melden voor de medische check-up.

Momenteel is mijn stem zo goed als helemaal weg, of dit komt door een verkoudheid of een andere oorzaak is weet ik niet en weten de artsen ook niet, daarvoor moeten ze van binnen gaan bekijken. Ze denken dat de stembanden niet voldoende kunnen bewegen en daarvoor moeten ze met de laser meer ruimte maken. Hopelijk wordt het op 22 juni het gefixt en zal de stem beter dan ooit terug komen, dat is uiteindelijk de bedoeling.

Deze behandeling kun je zien als een “bugfix” en de volgende behandeling die gepland staat in eind augustus waarvan de data nog onbekend is zal er een “upgrade” plaats vinden waar je het ook aan de buitenkant zal gaan kunnen zien!

Tsja,.. vorig jaar heeft Apple ook alleen maar onder de motorkap dingen verbeterd, dit jaar komen ze weer met een nieuwe productlijn van de Macs en iPhone, daar zal ik het maar mee vergelijken 😉

Volg Erwin op Instagram