20 op de 20ste in Berlijn en thuis !

Geplaatst op 20 oktober 2007, 17:52 uur

Vandaag ben ik 20 jaar geworden en werd vanochtend door de zusters verrast met een paar toetjes, braunies en een kaars. Van m’n ouders had ik een digitaal fotolijsje gekregen voor op me kamer en een foto plakboek voor alle foto’s die we in Berlijn hadden en gaan maken.

Dr. Kandilakis kwam rond 9.15 om eventjes te kijken naar binnen en feliciteerde me ook gelijk. Hij vond dat alles goed eruit zag en ik kreeg m’n eigen canule weer in, gelijk had ik door dat ik meer lucht kon halen dan voorheen. Dus het was goed te merken dat er veel gelaserd was. Moet je eens voorstellen als er over 6 weken weer wat gedaan wordt, steeds een stap vooruit en dat heeft Dr. Waner ook gezegd,.. stap voor stap.

Alles was goed en we mochten naar huis.
Rond 10 uur gingen we rijden richting Holland, maar oeps.. de TomTom of terwijl de PDA had nog maar 35% baterij oplading. We moesten dus zuinig zijn op get verbruik. Gelukkig hadden we nog net genoeg over om Berlijn uit de komen en Hannover weer op de borden kwamen.

Onderweg hebben we ook eventjes wat gegeten en ik meteen de kans genomen om de PDA op te laden. Daarna hebben we de reis voort gezet en ik heb weer in Nederland gereden.

Eenmaal thuis gekomen hing de vlag uit en hingen de slingers.. oh ja .. ben jarig :p Er lag een grote envelop te wachten van het Grafisch Lyceum met een kaart met alle foto’s en namen en ook nog twee magazines. Voor de rest ook bloemen en kaartjes natuurlijk.

Hierbij wil iedereen nogmaals bedanken voor de medeleving en felicitaties !!!

Volg Erwin op Instagram