20 maart naar Berlijn

Geplaatst op 11 maart 2011, 16:21 uur

Op 20 maart a.s. gaan we naar Berlijn, dat is vanmiddag bekend geworden. Het hing er even om of de CO2 laser op tijd geleverd zou worden waarmee Dr. Waner aan de slag gaat. De laserbehandeling zal op woensdag 23 maart plaats gaat vinden. Dr. Waner zal achter in de keel weer gaan laseren en me lip weer een stukje om/recht zetten, althans dat zal ik ‘m verzoeken want nu kwijl ik nogal een beetje wat niet alleen heel erg irritant is maar ook m’n Mac toetsenborden en vloerbedekking er niet beter op maken.

Helaas gaan we heen naar Berlijn met de trein, omdat er zondags helaas geen vliegtuigen vliegen op gunstige tijden, dus dat wordt weer een hele zit :S We moeten uiterlijk 17:00 uur ’s middags in het ziekenhuis zijn voor een consult van Dr. Waner. Terug is het plan om wel met het vliegtuig te gaan.

Maandag en dinsdag moeten we onszelf weer vermaken. Woensdag de behandeling en donderdag of vrijdag weer naar huis. Ik denk dat de maand maart nu extra snel voorbij zal vliegen gezien ’t vorige keer in oktober die week ook erg snel en goed ging.

Volg Erwin op Instagram