14 januari wéér naar Duitsland

Geplaatst op 20 december 2017, 22:24 uur

Het is alweer een tijdje geleden dat ik van me heb laten horen. Er is ook weinig nieuws te melden en ik heb het de laatste maanden stervens druk met mijn bedrijf Tribble Media.

Maar ondanks dat heb ik altijd tegen mezelf gezegd wat er ook gebeurd, de behandelingen in Duitsland gaan voor alles. Waar ik eigenlijk aan begin te twijfelen na de laatste keer.

Okee de canule in januari begin dit jaar verwijderen was niet gelukt, dat kan, maar wat is er sinds dien eigenlijk echt ondernomen? Ik ben bij veel specialisten geweest voor voorwerk en onderzoek en wat doen ze er mee? Naar mijn idee vrij weinig en met ook nog eens niet echt resultaat.

Loont het dan nog de moeite om dan naar Duitsland te gaan? Dat zoveel tijd, geld en energie kost.. dat ik eigenlijk beter kan gebruiken om mijn bedrijf verder te laten groeien. Okee gezondheid gaat voor werk, maar ondertussen blijven de grote stappen waar ik op zit te wachten uit.

Ik hoef helemaal niet perfect te zijn en eruit te zien als Justin Bieber zoals sommige mensen wel eens denken dat ik het voor cosmetische redenen doe. Nee puur functionaliteiten zoals:

We hebben de bovenstaande drie punten ook aangegeven in Duitsland en hopelijk kunnen ze er snel stappen mee maken, want na tien jaar ben ik er ondertussen wel een beetje klaar mee.

Een ander patient is bij wijze van met vijf of zeven behandelingen klaar, maar ik heb er ondertussen al iets van vijfentwintig (25!) op zitten…

Nja dat dus en wat ze 15 januari gaan doen weet ik niet, dat blijft een verrassing tot dat ik wakker word na de operatie.. kan ik ook geen hoge verwachtingen scheppen 😉

 

Volg Erwin op Instagram