Reisverslag Ibiza

Geplaatst op 15 september 2016, 21:59 uur

Al ruim een week ben ik terug uit Ibiza en heb al een tijdje heb ik niet meer geblogd, dus hoog tijd voor een berichtje. In dee blog zal ik het niet alleen hebben ovér mijn herstel van de kaakoperatie, maar vooral over mijn letterlijke single reis naar Ibiza.De bestemming Ibiza kan ik nu ook weer van mijn lijstje / bucketlist of hoe je het ook wil noemen schrappen. Van 9 t/m 13 september ben ik heerlijk op vakantie geweest naar Ibiza.. in m’n eentje. Het was aanvankelijk de bedoeling dat ik eens met een groepsreis mee zou gaan via een organisatie. Maar de kaakoperatie kwam er tussen door dus ik kon niks boeken.

Als ik zou gaan, wat zou je dan graag willen doen op Ibiza? Nja dan ga je al snel naar de feesten kijken. En ik weet als fan dat Armin van Buuren wel eens in Ibiza draait in de zomer al dan niet wekelijks. Hij draaide dit jaar twee keer. Één keer eind augustus in Amesia en één keer in Ushuaia op 11 september.

Rond 11 september ging er geen groepereis en die er gingen waren reisgenoten van 30-40. Ik voel mezelf nog 20-25 dus dacht tijdens mijn 8 weken herstel fuck it ik boek gewoon tickets en een hotel en ga gewoon. Kwa budget scheelde het niet heel veel ter vergelijking met een single reis, maar dat kwam mss ook omdat ik laat boekte.

Dus 9 september was het zover ik ging in mijn eentje naar Ibiza. Mijn vader bracht me weg naar Schiphol en vloog met Vueling. Daarmee had ik wel eens eerder gevlogen naar Blanes. Maar nu hadden ze voor gewoonte om ipv de vertrektijden op de tickets de instaptijden te maken en een half uurmlater te vertrekken. Zowel heen als terug, verder was het prima.

Eenmaal aangekomen op het vliegveld een taxi genomen en met 10 minuten was ik bij mijn hotel. Wat dat betreft kan ik wel merken dat ik vaak naar Berlijn ben geweest en dit de normaalste zaak van de wereld ben gaan vinden. Kwa taal was het ook geen probleem. Ik ben gewent dat ik niet goed te verstaan ben dus maak al gauw gebaren of schrijf het op. Was op zich weinig nodig want mijn basis engels is goed en ben ook wel beter te verstaan na de kaakoperatie en al die andere natuurlijk.

De eerste dag ben ik rond het hotel gebleven, het hotel zat pal aan het strand Playa d’en Bossa. Tweede dag heb ik een scooter gehuurd en heel Ibiza rond gereden. Echt blij dat ik dat gedaan heb.. zo vrij en gaan waar je maar wilt. En om 17.00 uur begon de gig van Armin van Buuren in Ushuaia. In mei had ik ‘m ontmoet bij de pre party van Armin Only en toen zei die dat ie me wel eens gezien had bij de shows. Onverwachts stond ik vooraan want het was om 17.00 uur nog niet mega druk, wist ik veel. Tijdens de warmingup keek Armin niet het publiek in, best knap. Het publiek steeds Armin roepen en dan zag je hem wel in de lach schieten, maar hij wilde de show zeg maar nog rustig houden. Dus na een uurtje of drie ging die wat harder draaien en vaker in het publiek kijken en had ik ineens oogcontact en naar ellaar gezwaaid.

Volg Erwin op Instagram