Ontknoping nadert

Geplaatst op 24 oktober 2010, 23:13 uur

De ontknoping nadert van de drain, vier weken na de laserbehandeling / operatie, hoe je het ook wilt noemen, in Berlijn mag de drain eruit, teminste als het goed is..

Er is namelijk in de afgelopen anderhalve week 150 ml. in het vacuüm hebbende capsule gekomen en dat is het dubbele dan de twee weken er voor. Is dat nou goed of niet? Het lijkt op zich van wel.. want de capsule is niet voor niets om het vocht op te vangen.

Sommige mensen zeggen ook dat ze de drain er niet uit halen als er nog zoveel vocht uit komt, maar volgens mij is het zo dat als je hem 8 weken laat zitten dat er nog steeds vocht uit zal komen, kortom nog even afwachten dus, maar hij gaat er volgens mij wel uit hoor en anders doe ik het toch even zelf ?!

Ben trouwens wel benieuwd wat er gaat gebeuren nadat de drain er uit is. Gaat het vocht zich (tijdelijk) op hopen zoals het deed na de kaakoperatie en de kin een beetje sponzig voelde of gaat de lymfe banen die bij mij dus niet goed werken het zelf weer op pakken?

We zullen het allemaal gaan zien en dinsdag zal ook de bijzondere tandheelkunde weer verder gaan met ’t kunstwerk voor m’n onderkaak, nadat gereed is zal de bovenkaak aan de beurt zijn en mogen daar mooi implantaten ingeslagen worden met een hamertje.

En ja ik weet het, maar ik hoop dat ik dan revanche kan / mag nemen op m’n ziek zijn na mijn kaakoperatie en dat ik dan als nog een nachtje mag logeren op kamer 9 met het prachtige uitzicht.. XD =P

Volg Erwin op Instagram